top of page

Kiinteistöverkko

 Turvallinen ja tehokas verkkoratkaisu kiinteistöillesi

WeSecuren UDM Pro on asennettu paikan päällä
WeSecuren jo suojaama rakennus Helsingissä!

Uuden aikakauden kiinteistöverkko, missä turvallisuus ja tehokkuus kohtaavat saumattomasti. Kiinteistöverkko tarjoaa ratkaisevan ratkaisun nykyaikaisten kiinteistöjen kasvaviin tietoturvatarpeisiin, yhdistäen edistyksellisen teknologian ja asiantuntijuuden. Olemme uudistaneet tapaa, jolla kiinteistöjen omistajat hallinnoivat ja suojaavat verkkoympäristöään, tuoden mukanaan potentiaalisia kustannussäästöjä ja parannettua suorituskykyä. Kiinteistöverkko on enemmän kuin vain verkkoratkaisu; se on tulevaisuuden turvallinen perusta, joka mukautuu ja suojaa kaikkea alkaen etähallinnasta aina älykkääseen kiinteistöhallintaan.

IMG_2808-2-Edit.jpg

Miksi Kiinteistöverkon käyttöönotto on kriittinen?

Maailma digitalisoituu nopeasti, eikä tämä kehitys pysähdy kiinteistöjen teletilojen ovilla. Nykyaikaiset kiinteistöt ovat täynnä älykkäitä laitteita ja automaatiojärjestelmiä, jotka tekevät elämästämme mukavampaa ja tehokkaampaa. Mutta tämä mukavuus ei saa tulla turvallisuuden kustannuksella.

Kyberturvallisuuskeskuksen raporttien mukaan automaatiolaitteet ovat yhä useammin kyberhyökkäysten kohteena. Ilman asianmukaista suojaa, kiinteistönne laitteet voivat olla alttiita hyökkäyksille, jotka voivat keskeyttää palveluita, aiheuttaa tietoturvauhkia tai pahimmassa tapauksessa johtaa kiristyshaittaohjelmiin. Tämän lisäksi laitteiden hyväksikäyttö osana laajempia kyberhyökkäyksiä on todellinen riski.

Kiinteistöverkon käyttöönotto on enemmän kuin tekninen päivitys – se on välttämätön askel kohti turvallisempaa ja hallitumpaa digitaalista ympäristöä. Suojaa kiinteistösi nyt ja varmista, että ainakaan sinun laitteesi ole osana hyökkäyksiä!

Käyttöönoton helppous

Kiinteistöverkon käyttöönotto on suunniteltu mahdollisimman vaivattomaksi omistajan näkökulmasta. Ymmärrämme, että aikanne on arvokasta ja haluamme tehdä prosessista mahdollisimman suoraviivaisen ja yksinkertaisen.

01

Kun päätätte ottaa Kiinteistöverkon käyttöön, meidän asiantuntijamme ottavat ohjat. Prosessi alkaa yksinkertaisella konsultaatiolla, jossa kartoitamme kiinteistössänne toimivat toimijat ja kiinteistön sisäverkon sekä rakennnuspiirrustuksista yleiskaapelointisuunnitelman.

02

Suunnittelemme räätälöidyn verkkoratkaisun, joka vastaa juuri teidän kiinteistönne vaatimuksiin. Me hoidamme kaiken teknisen työn, alkaen laitteiston asennuksesta ja konfiguroinnista aina yhteydenpidon koordinointiin kiinteistönne eri palveluntarjoajien kanssa.

03

Tavoitteenamme on varmistaa, että kaikki osapuolet ovat mukana käyttöönotossa ja että verkkonne on valmis käyttöön mahdollisimman sujuvasti ja nopeasti. Teidän ei tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Ainoa tehtävänne on kertoa meille perustarpeistanne, ja me huolehdimme loput. Kiinteistöverkko tuo mukanaan turvallisuuden, tehokkuuden ja mielenrauhan – ilman ylimääräistä vaivaa.

Soveltuvuus eri ikäisille kiinteistöille

Kiinteistöverkko on suunniteltu palvelemaan sekä uusia että vanhempia kiinteistöjä, tuoden mukanaan monipuolisuuden, joka vastaa eri aikakausien kiinteistöjen tarpeisiin.

Uudet kiinteistöt

(rakennettu noin vuoden 2015 jälkeen)

Modernissa rakennuskannassa kiinteistöverkon merkitys korostuu. Uudemmissa kiinteistöissä on usein jo valmiiksi monia internetiä käyttäviä laitteita ja palveluita, kuten älylukitusta, pesulanvarausjärjestelmiä tai älykkäitä vedenmitausjärjestelmiä. WeSecuren Kiinteistöverkko tuo näihin kohteisiin yhtenäisen, turvallisen ja hallitun tavan yhdistää kaikki laitteet, mikä tehostaa toimintaa ja vähentää tarvetta useille erillisille internetyhteyksille.

Vanhemmat kiinteistöt

(rakennettu noin ennen vuotta 2015)

Vaikka vanhemmat kiinteistöt eivät ehkä alun perin ole suunniteltu nykyaikaisia digitaalisia tarpeita silmällä pitäen, niin yleensä näissä myös infra päivittyy peruskorjausten yhteydessä tai mikäli kiinteistön omistja on hankkinut moderneja palveluita.  Palvelumme mahdollistaa vanhempienkin rakennusten päivittämisen tähän päivään, parantaen niiden tietoturvaa ja tuoden mukanaan nykyajan mukavuudet ja tehokkuuden.

Valitsemalla Kiinteistöverkon, valitsette kattavan ratkaisun,
joka on suunniteltu vastaamaan juuri teidän kiinteistönne tarpeita.
kustannustehokas-kuva.jpg

Kustannussäästöt?

Kiinteistöverkko ei ainoastaan paranna kiinteistönne tietoturvaa, vaan voi tarjota myös kustannussäästöjä. Monissa kiinteistöissä eri palveluntarjoajat tuovat mukanaan omat erilliset internetyhteytensä, mikä johtaa päällekkäisiin kuluihin ja tehottomuuteen.
 

Kiinteistöverkon avulla yhdistämme kaikki nämä yhteydet yhteen keskitettyyn ja hallittuun verkkoon. Tämä tarkoittaa, että kiinteistönne voi vähentää tarvetta useille internetliittymille, mikä johtaa suoraan kustannusten vähenemiseen. Lisäksi yhtenäinen verkko tuo mukanaan hallinnan ja ylläpidon helpotuksen, mikä vähentää pitkän aikavälin ylläpitokuluja.
 

Valitsemalla Kiinteistöverkon, sijoitatte tulevaisuuteen – tehokkaampaan, turvallisempaan ja taloudellisempaan kiinteistön hallintaan.

Tekninen kyvykkyys ja tietoturva

Kiinteistöverkko on suunniteltu tarjoamaan sopivaa tietoturvaa yksinkertaisessa paketissa. Tässä miten se toimii:

ERISTETYT VERKOT

Jokainen palveluntarjoaja, kuten vesimittareiden tai älylukkojen toimittajat, saavat oman eristetyn 'kaistan' verkossamme. Tämä tarkoittaa, että vaikka he käyttävät samaa fyysistä verkkoa, he eivät pääse näkemään tai häiritsemään toistensa tietoja.

PALOMUURI SUOJANA

Palomuurimme toimii kuin vartija, tarkkaillen kaikkea verkostamme sisään ja ulos menevää liikennettä. Se estää luvattomat yhteydet ja suojaa näin kiinteisön laitteita ja tietoja ulkopuolisilta uhilta.

VPN ETÄYHTEYDET

Kun palveluntarjoajat tarvitsevat pääsyn laitteisiinsa etänä, he käyttävät VPN-etäyhteyttä. VPN (Virtual Private Network) luo turvallisen 'tunnelin' heidän laitteilleen verkossamme, mikä tarkoittaa, että he voivat hallita laitteitaan turvallisesti mistä tahansa.

Yksinkertaisuudestaan huolimatta Kiinteistöverkko on suunniteltu tarjoamaan vankka suojaus ja joustavuus, joka mahdollistaa eri palveluntarjoajien sujuvan ja turvallisen yhteyden verkkoonne.
Se on helppo ja tehokas tapa varmistaa, että taloyhtiönne verkkoinfrastruktuuri on suojattu ja ajan tasalla.

Lisähyödyt ja ominaisuudet –
Palvelu, joka menee askel askeleelta pidemmälle

Kiinteistöverkko ei ainoastaan tarjoa turvallista ja tehokasta verkkoratkaisua, vaan se tuo mukanaan joukon lisäetuja.

Kiinteistöverkko on siis paljon enemmän kuin vain verkkoratkaisu.
Se on kokonaisvaltainen palvelu, joka tukee kiinteistön toimintaa ja turvallisuutta joka päivä.
I'm a testimonial. Click to edit me and add text that says something nice about you and your services. Let your customers review you and tell their friends how great you are.

Robb Walters

bottom of page