top of page

Kiinteistöverkolle FINCSC -Kyberturvallisuussertifikaatti

FINCSC Kyberturvallisuussertifikaatti

Meillä on ilo ilmoittaa, että WeSecuren Kiinteistöverkko on saavuttanut kyberturvallisuuden saralla mukavan merkkipaalun, nimittäin arvostetun FINCSC:n (Finnish Cyber Security Certificate) kyberturvallisuussertifikaatin. Tämä on merkittävä tunnustus sitoutumisestamme ja panoksestamme asiakkaidemme ja heidän kiinteistöjensä tietoturvan parantamiseen.
Miksi FINCSC Kyberturvallisuussertifikaatti on merkittävä?

FINCSC-sertifikaatti on Suomessa tunnustettu standardi, joka osoittaa yrityksen kyberturvallisuuden hallintajärjestelmän täyttävän tietyt vaatimukset. Sertifikaatin saaminen merkitsee, että WeSecuren Kiinteistöverkko on läpäissyt perusteellisen arvioinnin ja todistettu noudattavan parhaita tietoturvallisuuskäytäntöjä. Tämä tarkoittaa:

  • Luotettavuutta: Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että heidän kiinteistöjensä verkot ovat suojattuja parhailla mahdollisilla turvatoimilla.

  • Turvallisuutta: Järjestelmämme on suunniteltu estämään, havaitsemaan ja reagoimaan tietoturvauhkiin mahdollisimman tehokkaasti.

  • Laadukkuutta: Sertifikaatti vahvistaa sitoutumisemme korkealaatuisiin ja jatkuvasti paraneviin tietoturvallisuusprosesseihin.


Arviointilaitoksena Telia Company

Arvionin WeSecuren Kiinteistöverkolle on suorittanut on Telia Company. Telia Companyn suorittama perusteellinen arviointi takaa, että sertifikaatin myöntämisen kriteerit ovat olleet korkealla ja arvioinnin taso erittäin luotettava. Heidän osallistumisensa prosessiin ei ainoastaan tuo lisää luotettavuutta sertifikaatillemme, vaan myös osoittaa WeSecuren kyvykkyyden vastata tiukimpiinkin tietoturvaan liittyviin vaatimuksiin.Mitä tämä tarkoittaa asiakkaillemme?

Asiakkaillemme FINCSC-sertifikaatin saaminen merkitsee mielenrauhaa. Voitte olla varmoja, että valitessanne WeSecuren Kiinteistöverkon, valitsette palvelun, joka on läpikäynyt tiukan arvioinnin ja jonka tietoturvatoimet nuodattavat parhaita käytäntöjä. Se tarkoittaa, että kiinteistönne digitaalinen infrastruktuuri on suojattu ja kyberturvallisuusuhkien riskit ovat otettuna huomioon.


Kiitokset ja katse tulevaisuuteen

Kiitämme arviointilaitosta Telia Company:ä sekä sertifikaatin myöntänyttä JYVSECTEC:iä (Jyväskylä Security Technology) heidän perusteellisesta ja asiantuntevasta arvioinnistaan. Tämä sertifikaatti on askel matkallamme kohti entistä turvallisempaa digitaalista tulevaisuutta kiinteistöalalla.


WeSecure jatkaa sitoutumistaan kyberturvallisuuden kehittämiseen ja uusien innovaatioiden hyödyntämiseen asiakkaidemme ja heidän kiinteistöjensä suojelemiseksi. 


Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää siitä, miten voimme auttaa teitä turvaamaan kiinteistönne digitaaliset järjestelmät.
Comments


Arvio kiinteistösi tietoturvan tila

More clics

Never miss an update

Thanks for submitting!

bottom of page