top of page

Meillä on jo Tosibox - en tarvitse apua!

Tosibox on kehitetty aikanaan vastaamaan tarpeeseen. Silloin tehtyjen verkkojen skannausten tuloksena huomattiin suuri määrä avoimia kiinteistöjen automaatiojärjestelmiä (VAK) verkossa. Tämä ratkaisu todella ratkaisee tuon ongelman erinomaisesti ja sitä käytetään laajalti.


Maailma on muuttunut:

Tämän ratkaisun kehittämisen jälkeen maailma on tosiaan muuttunut ja kiinteistöihin tulee jatkuvasti uusia palveluita, joilla on tarve päästä internettiin. Kiinteistöissä siis ei enää ole vain automaatiojärjestelmiä, johon pitää päästä kiinni vaan kasvava määrä erilaisia laitteita, joilla on vaihtelevat tarpeet yhteydelle ja etähallinnalle.Tosibox vs. Kiinteistöverkko:

Vaikka Tosibox tarjoaa loistavan ratkaisun turvalliseen yhteyden muodostamiseen ja etähallintaan, se keskittyy pääasiassa yksittäisten laitteiden tai järjestelmien turvalliseen yhteyteen. Tosibox on ihanteellinen valinta, kun tarvitaan luotettavaa ja suoraviivaista tapaa yhdistää ja hallita yksittäisiä järjestelmiä tai laitteita etänä.


Kiinteistöverkko, toisaalta, lähestyy haastetta laajemmin ja kokonaisvaltaisemmin. Se on suunniteltu vastaamaan modernin kiinteistön monimutkaisiin tarpeisiin, tarjoten kattavan ja joustavan ratkaisun, joka mahdollistaa monenlaisten laitteiden ja järjestelmien yhteyden saman turvallisen verkon alle. Kiinteistöverkon avulla voidaan hallita koko kiinteistön verkottuneita järjestelmiä – automaatiosta valvontakameroihin ja älylukituksiin – tarjoten keskitetyn hallinnan ja paremman tietoturvan.


Kiinteistöverkko mahdollistaa myös laitteiden välisten interaktioiden ja datan vaihdon turvallisesti, mikä on yhä tärkeämpää IoT-laitteiden ja älykkäiden kiinteistöteknologioiden yleistyessä. Se tarjoaa perustan, jolle voidaan rakentaa älykäs, yhteydellinen ja turvallinen kiinteistöinfrastruktuuri, joka vastaa nykypäivän ja tulevaisuuden haasteisiin.


Yhteenveto:

Tosibox ja Kiinteistöverkko tarjoavat kumpikin arvokkaita ratkaisuja kiinteistöjen tietoturvan ja hallinnan parantamiseen, mutta niiden lähestymistavat ja soveltuvuus vaihtelevat. Tosibox on erinomainen valinta yksinkertaisempiin tarpeisiin, kun taas Kiinteistöverkko tarjoaa laajan alustan monipuolisempaan hallintaan ja tietoturvaan uusissa ja kehittyvissä kiinteistöissä, joissa on tarpeita monien eri järjestelmien ja laitteiden yhteyksille ja integraatioille.

Comments


Arvio kiinteistösi tietoturvan tila

More clics

Never miss an update

Thanks for submitting!

bottom of page