top of page

Kenelle WeSecuren palvelut sopivat?

WeSecure tarjoaa kiinteistöjen automaatiolaitteiden suojaamiseksi siihen sopivia tietoturvaratkaisuja. Kattava tietoturva-arviointimme tunnistaa haavoittuvuudet ja tarjoavat käyttökelpoisia ratkaisuja riskien pienentämiseksi. Toteutamme verkon suojauksen digitaalisten uhkien torjumiseksi ja tarjoamme jatkuvia valvontapalveluja jatkuvan turvallisuuden varmistamiseksi.

Valitse alta sinuun rooliasi vastaava otsikko, kerromme mitä hyötyä palvelusta on juuri sinulle.

kiinteistojen-kehittaja-rakennusyhtio-img.jpg

Olen kiinteistöjen kehittäjä tai rakennusyhtiö

Miksi? 

WeSecuren Kiinteistöverkko auttaa teitä rakentamaan tulevaisuuden kiinteistöjä, jotka ovat turvallisia, älykkäitä ja houkuttelevia potentiaalisille ostajille ja sijoittajille. Tarjoamalla korkeatasoista tietoturvaa, voitte erottua kilpailijoista ja tarjota lisäarvoa asiakkaillenne.

Mitä voin tehdä?

Tutustu Kiinteistöverkon ominaisuuksiin ja etuihin, jotka voitte sisällyttää tuleviin projekteihinne. Ota yhteyttä meihin keskustellaksesi siitä, miten voimme työskennellä yhdessä kiinteistöjenne tietoturvan ja tehokkuuden parantamiseksi.

Teemme jo paljon yhteistyötä valmistuvien kiinteistöjen rakennuttajien parissa.

useita-kiinteistoja.jpg

Vastaan useasta kiinteistöstä

Miksi? 

Jos hallinnoit useita kiinteistöjä, Kiinteistöverkko tarjoaa yhtenäisen, hallitun ja turvallisen verkkoratkaisun kaikille kiinteistöillesi. Se helpottaa hallintaa, vähentää kustannuksia ja parantaa asukkaiden tietoturvaa. Palvelun avulla minimoit myös riskit mainehaitalle, tämä on erittäin tärkeää, jos kiinteistöissäsi olevat laitteet osallistuisivat vaikkapa palvelunestohyökkäyksiin.

Mitä voin tehdä?

Ota meihin yhteyttä keskustellaksesi monen kiinteistön pakettiratkaisuista. Tarjoamme räätälöityjä palvelupaketteja, jotka vastaavat laajamittaisten kokonaisuuksien erityistarpeita.

edustan-kiinteistohuoltoa.jpg

Edustan kiinteistöhuoltoa

Miksi? 

WeSecuren Kiinteistöverkko mahdollistaa tehokkaamman ja turvallisemman kiinteistönhuollon. Tämä edistyneen verkon integrointi voi auttaa teitä tarjoamaan parempaa palvelua asiakkaillenne, samalla kun vähennätte riskejä ja parannatte tietoturvaa.

Mitä voin tehdä?

Tutki, miten voitte hyödyntää Kiinteistöverkkoa osana kiinteistönhuoltopalveluitanne. Ota yhteyttä keskustellaksesi palvelun integroinnista ja sen tuomista eduista asiakaskuntaanne varten.

isannointiyrityksen-edustaja.jpg

Olen isännöitiyrityksen edustaja

Miksi? 

Tarjoa asiakkaillesi lisäarvopalveluna tietoturvaa ja hallittavuutta Kiinteistöverkon avulla. Se ei ainoastaan suojaa kiinteistön infrastruktuuria vaan myös nostaa kiinteistönhoitosi palvelutasoa, mikä erottaa sinut kilpailijoistasi.

Mitä voin tehdä?

Ota yhteyttä meihin keskustellaksesi siitä, miten voit sisällyttää Kiinteistöverkon palveluvalikoimaasi ja tarjota sitä asiakkaillesi. Tarjoamme koulutusta ja tukimateriaalia, jotta voit helposti esitellä ja myydä palvelua.

taloyhtio-edustaja.jpg

Olen taloyhtiön hallituksen edustaja

Miksi? 

Päätöksentekijänä taloyhtiön hallituksessa sinulla on mahdollisuus suojata taloyhtiösi tulevaisuuden uhilta. Kiinteistöverkko tarjoaa helpon tavan parantaa koko kiinteistön tietoturvaa ja hallintaa, mikä on olennaista taloyhtiön pitkäaikaisen arvon ja asukkaiden turvallisuuden kannalta.

Mitä voin tehdä?

Tutustu Kiinteistöverkon tarjoamiin etuihin ja ota se puheeksi seuraavassa hallituksen kokouksessa. Me voimme auttaa sinua esitysmateriaalin kanssa ja tarvittaessa osallistua kokoukseen asiantuntijana.

taloyhtion-osakkeen-omistaja.jpg

Olen taloyhtiön osakkeen omistaja

Miksi? 

Oletko huolissasi taloyhtiösi tietoturvasta ja haluat varmistaa, että omaisuutesi on suojattu nykyaikaisia uhkia vastaan? Kiinteistöverkko tarjoaa kattavan tietoturvaratkaisun, joka suojaa taloyhtiön verkkoon kytkettyjä laitteita ja järjestelmiä, kuten älylukkoja ja lämmitysjärjestelmiä. Se on investointi, joka lisää asumismukavuutta ja turvallisuutta.

Mitä voin tehdä?

Esitä Kiinteistöverkko seuraavassa taloyhtiön kokouksessa ja keskustele sen eduista muiden osakkaiden kanssa. Ota yhteyttä meihin saadaksesi esitteitä ja lisätietoja, joita voit jakaa kokouksessa.

Suojaa omaisuuttasi

Asiantuntijatiimimme tekee kiinteistöstäsi perusteellisen turvallisuusarvioinnin mahdollisten haavoittuvuuksien tunnistamiseksi. Toteutamme vankan verkon suojauksen luvattoman pääsyn estämiseksi ja tarjoamme jatkuvaa valvontaa, jotta kiinteistösi pysyy turvallisena.

bottom of page