top of page

Meistä

Tehtävämme

WeSecuren UDM Pro asennus

WeSecure on erikoistunut tarjoamaan huipputason kyberturvallisuusratkaisuja erilaisten kiinteistöjen omistajille aina taloyhtiöistä lähtien. Teemme kattavia turvallisuusarviointeja, toteutamme verkkosuojauksen ja tarjoamme jatkuvia valvontapalveluja asuin- ja liikerakennusten suojaamiseksi digitaalisilta uhkilta. Tehtävämme on varmistaa, että asiakkaidemme kiinteistöt pysyvät turvassa digitaaliaikana.

Tarkoituksemme

Tarkoituksenamme on tarjota asiakkaillemme mielenrauhaa, kun he tietävät, että heidän kiinteistöomaisuutensa on suojattu verkkouhilta. Ymmärrämme kiinteistöjen kohtaamat ainutlaatuiset haasteet ja pyrimme tarjoamaan räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat kunkin kiinteistön erityistarpeita.

WeSecure-laitteet suojaavat aktiivisesti rakennustasi

WeSecure

WeSecure toimii WeSolve Oy:n aputoiminimenä, keskittyen erityisesti tietoturvaliiketoimintaan. Vuonna 2019 perustetun WeSolve Oy:n missio on auttaa yrityksiä hyödyntämään nousevien teknologioiden tarjoamia mahdollisuuksia ja ymmärtämään niiden vaikutuksia liiketoimintaan.

Vuonna 2023 WeSecure lanseerattiin vastauksena kasvavaan tarpeeseen kehittää ratkaisuja kiinteistöjen automaatiojärjestelmien verkottamiseen ja etähallintaan. Tämä tarve nousi esiin, kun yhä useampi kiinteistöön asennettava järjestelmä vaati internet-yhteyttä toimiakseen tehokkaasti, ja perinteiset tietoturvaratkaisut eivät enää tarjonneet riittävää suojaa.

WeSecure on sitoutunut tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja, jotka eivät ainoastaan vastaa nykypäivän haasteisiin, vaan myös varmistavat, että kiinteistöt ovat valmiita tulevaisuuden teknologisiin edistysaskeliin. Meidän tavoitteemme on tehdä kiinteistöjen tietoturva helpommin hallittavaksi, tehokkaammaksi ja ennen kaikkea turvallisemmaksi.

bottom of page